inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.07.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Metal Immersions Nr 92796

Fototapet Metal Immersions Nr 92796

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Fototapet världskarta "Metal Immersions"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Metal Immersions' är en stor fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'Metal Immersions' med karta över världen också ett bildande värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket enklare men också en kul grej. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. Fototapeter med världens alla länder "Metal Immersions" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Metal Immersions" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Metal Immersions är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i trendiga färger.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte