inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.07.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Mechanical World Nr 96657

Fototapet Mechanical World Nr 96657

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Fototapet världskarta "Mechanical World"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Mechanical World' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara vacker på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Mechanical World' med karta över världen också ett didaktiskt värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också roligare. Denna intressanta dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. stora fototapeter med världens alla länder "Mechanical World" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Mechanical World" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla kontinenter representerade in i minsta detalj. Fototapeten Mechanical World är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i trendiga färger.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter kontor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte