inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.02.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Mechanical World Nr 64030

Fototapet Mechanical World Nr 64030

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskartor "Mechanical World"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Mechanical World' är en storskalig fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har storskaliga tapeter 'Mechanical World' med världskartan också ett didaktiskt värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också roligare. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. Fototapeter med världens alla länder "Mechanical World" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Mechanical World" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Mechanical World är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Gul som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i alla typer av rum. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i guldnyanser.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte