inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Map of the World - colorful solids Nr 60018

Fototapet Map of the World - colorful solids Nr 60018

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "Map of the World - colorful solids"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en design. 'Map of the World - colorful solids' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Map of the World - colorful solids' med karta över världen också ett utbildnings- värde. Att lära sig geografi blir mycket enklare men också roligare. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. Fototapeter med världens alla länder "Map of the World - colorful solids" är även en perfekt dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Map of the World - colorful solids" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Map of the World - colorful solids är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte