inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.07.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Mahogany World Nr 91660

Fototapet Mahogany World Nr 91660

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Fototapet världskartor "Mahogany World"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Mahogany World' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara snygg på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har storskaliga tapeter 'Mahogany World' med karta över världen också ett utbildnings- värde. Att lära sig geografi blir mycket mer lätt men också en kul grej. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. Fototapeter med världskartan "Mahogany World" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Mahogany World" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade in i minsta detalj. Fototapeten Mahogany World är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i vintagestil och i guldnyanser.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte