inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.07.07 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Liten resa. Stor resor (tjeckiska språket) Nr 60037

Fototapet Liten resa. Stor resor (tjeckiska språket) Nr 60037

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Fototapet världen "Liten resa. Stor resor (tjeckiska språket)"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Liten resa. Stor resor (tjeckiska språket)' är en storskalig fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara snygg på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Liten resa. Stor resor (tjeckiska språket)' med karta över världen också ett bildande värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket lättare men också roligare. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. Fototapeter med världskartan "Liten resa. Stor resor (tjeckiska språket)" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Liten resa. Stor resor (tjeckiska språket)" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla konturer och platser på kartan representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Liten resa. Stor resor (tjeckiska språket) är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Grå som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra överallt. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte