inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022/05/23 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Järn kontinenter Nr 60051

Fototapet Järn kontinenter Nr 60051

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet världskarta "Järn kontinenter"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en design. 'Järn kontinenter' är en vägg-till-vägg fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har den moderna fototapeten 'Järn kontinenter' med karta över världen också ett bildande värde. Att lära sig kontinenter och länder blir mycket mer lätt men också roligare. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. Fototapeter med världskartan "Järn kontinenter" är även en fantastisk dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Järn kontinenter" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Järn kontinenter är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Brun som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i vintagestil och i svart-vitt.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte