inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet In all its glory Nr 59964

Fototapet In all its glory Nr 59964

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "In all its glory"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'In all its glory' är en vägg-till-vägg fototapet som representerar världskartan på ett unikt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. När det gäller tonårsrum, har stora fototapeter 'In all its glory' med kontinenter också ett bildande värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket mer lätt men också roligare. Denna extraordinära dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. stora fototapeter med världskartan "In all its glory" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "In all its glory" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten In all its glory är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Beige som dominerar i denna storskaliga dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i guldnyanser.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter kolonial
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte