inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.07.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Guldgrävare "karta över världen Nr 97081

Fototapet Guldgrävare "karta över världen Nr 97081

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Fototapet världskarta "Guldgrävare "karta över världen"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en unik design. 'Guldgrävare "karta över världen' är en stor fototapet som visar kontinenternas konturer på ett konstnärligt sätt. Denna trend kommer att vara välpassande på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har fototapeten 'Guldgrävare "karta över världen' med världskartan också ett utbildnings- värde. Att lära sig geografi blir mycket lättare men också roligare. Denna fantastiska dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till arbetsrummet. fondväggar med världens alla länder "Guldgrävare "karta över världen" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Guldgrävare "karta över världen" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade in i minsta detalj. Fototapeten Guldgrävare "karta över världen är unik inte enbart för den originella designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Krämvit som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i retro och i trendiga färger.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte