inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.07.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Cruising and sailing - The World map Nr 97067

Fototapet Cruising and sailing - The World map Nr 97067

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Fototapet världen "Cruising and sailing - The World map"

Tillsammans med vår världen-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Cruising and sailing - The World map' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara snygg på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har vägg-till-vägg-tapeter 'Cruising and sailing - The World map' med kontinenter också ett bildande värde. Att lära sig geografi blir mycket mer lätt men också en kul grej. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver dekorera huset enligt de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till dina kontor. vägg-till-vägg-tapeter med världens alla länder "Cruising and sailing - The World map" är även en fin dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten med världskarta "Cruising and sailing - The World map" representerar alla detaljer av kartan på ett verklighetstroget sätt. Med högupplösning är alla kontinenter representerade med maximal noggrannhet. Fototapeten Cruising and sailing - The World map är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Ljusblå som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den fantastiska kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri hittar du bland annat världskartor i retro och i guldnyanser.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte