inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Across Colorful World Nr 63848

Fototapet Across Colorful World Nr 63848

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet världskarta "Across Colorful World"

Tillsammans med vår världskarta-tapet, erbjuder vi dig en exceptionell design. 'Across Colorful World' är en stor fototapet som representerar världskartan på ett innovativt sätt. Denna trend kommer att vara fin på väggen i det moderna vardags- eller tonårsrummet. När det gäller tonårsrum, har storskaliga tapeter 'Across Colorful World' med kontinenterna också ett utbildnings- värde. Att lära sig de olika länderna blir mycket enklare men också roligare. Denna originella dekoration gör att du inte bara behöver designa efter enbart de senaste trenderna, utan du kan också använda den för att förnya miljön till ditt kontor. stora fototapeter med världens alla länder "Across Colorful World" är även en snygg dekoration för resebyråer, restauranger och butiker eller andra servicemiljöer.

Fototapeten som världskarta "Across Colorful World" representerar alla detaljer av kartan på ett perfekt sätt. Med modern högkvalitativ HD-utskrift är alla konturer och platser på kartan representerade in i minsta detalj. Fototapeten Across Colorful World är unik inte enbart för innovativa designen utan också för de underbara färgerna. Faktum är att färgen Färgstarkt som dominerar i denna stora dekoration kommer att passa otroligt bra i vilket utrymme som helst. Upptäck den underbara kollektionen av fototapeter från Bimago - i vårt galleri upptäcker du bland annat världskartor i retro och i guldnyanser.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte