tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.28 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Fototapet Welcome New York, Nr 60775

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Welcome New York"

Dekorativa tapet "Welcome New York" i kategorin Street art är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Welcome New York" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Welcome New York" är: inskriptioner, urban, konstnärlig, himmel, New York, graffiti, grafiskt mönster, väggmålning, skyskrapor oraz fototapeter.

Fototapet "Welcome New York" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Welcome New York" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Welcome New York" är Blå. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Welcome New York" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Welcome New York" och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Welcome New York" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.