tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på fototapeter till 2021.09.20 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Skateboard, Nr 60561

Fototapet Skateboard, Nr 60561

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Skateboard"

Modern tapet "Skateboard" i kategorin Street art är en perfekt dekoration för att förnya - Fototapet "Skateboard" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Skateboard" är: bakgrund, färgrik, urban, konstnärlig, graffiti, väggmålning oraz fototapeter.

Fototapet "Skateboard" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Skateboard" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Skateboard" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Skateboard" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Skateboard" och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Skateboard" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för barn Fototapeter för tonåringar