-30% på fototapeter Erbjudandet gäller till 2020.12.07

Fototapet NYC tecken på en monokrom bakgrund, Nr 60683

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Fototapet "NYC tecken på en monokrom bakgrund"

Är Fototapet "NYC tecken på en monokrom bakgrund" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra nonwoven tapeter"NYC tecken på en monokrom bakgrund" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra nonwoven tapeter "NYC tecken på en monokrom bakgrund" ifrån kategorin Street art (Huvudfärg: Svartvitt) ärknutna till följande motiv: urban, konstnärlig, New York, graffiti, väggmålning, USA, vägskyltar oraz fototapeter. Fototapet "NYC tecken på en monokrom bakgrund" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "NYC tecken på en monokrom bakgrund" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "NYC tecken på en monokrom bakgrund" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).