-35% på posters Erbjudandet gäller till 2020.12.02 Upptäck

Fototapet NYC tecken på en färgad bakgrund, Nr 60686

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "NYC tecken på en färgad bakgrund"

Trendiga tapet "NYC tecken på en färgad bakgrund" i kategorin Street art är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "NYC tecken på en färgad bakgrund" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "NYC tecken på en färgad bakgrund" är: urban, konstnärlig, New York, graffiti, väggmålning, USA, vägskyltar oraz fototapeter.

Fototapet "NYC tecken på en färgad bakgrund" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "NYC tecken på en färgad bakgrund" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "NYC tecken på en färgad bakgrund" är Färgstarkt. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "NYC tecken på en färgad bakgrund" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "NYC tecken på en färgad bakgrund" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "NYC tecken på en färgad bakgrund" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.