-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Teknik: product.view.technique.descriptiontrigger.wallpapers

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Min London ..."

Trendiga tapet "Min London ..." i kategorin Street art är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Min London ..." och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Min London ..." är: urban, kartor, konstnärlig, graffiti, väggmålning, motorisering, Storbritannien oraz fototapeter.

Fototapet "Min London ..." - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Min London ..." som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Min London ..." är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Min London ..." med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Min London ..." och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Min London ..." är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.