tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Hollywood, Miami, Los Angeles..., Nr 60616

Fototapet Hollywood, Miami, Los Angeles..., Nr 60616

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Hollywood, Miami, Los Angeles..."

Modern tapet "Hollywood, Miami, Los Angeles..." i kategorin Street art är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Hollywood, Miami, Los Angeles..." och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Hollywood, Miami, Los Angeles..." är: urban, stad, konstnärlig, Vintage, retro, graffiti, väggmålning, USA, Los Angeles oraz fototapeter.

Fototapet "Hollywood, Miami, Los Angeles..." - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Hollywood, Miami, Los Angeles..." som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Hollywood, Miami, Los Angeles..." är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Hollywood, Miami, Los Angeles..." med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Hollywood, Miami, Los Angeles..." och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Hollywood, Miami, Los Angeles..." är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.