Fototapet City Jungle - inscription, Nr 60765

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms + fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "City Jungle - inscription"

Dekorativa tapet "City Jungle - inscription" i kategorin Street art är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "City Jungle - inscription" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "City Jungle - inscription" är: inskriptioner, urban, konstnärlig, graffiti, väggmålning oraz fototapeter.

Fototapet "City Jungle - inscription" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "City Jungle - inscription" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "City Jungle - inscription" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "City Jungle - inscription" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "City Jungle - inscription" och andra tapeter ifrån kategorin Street art samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "City Jungle - inscription" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.