inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022/05/23 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Charlie Chaplin - en balansgång Nr 60748

Fototapet Charlie Chaplin - en balansgång Nr 60748

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Charlie Chaplin - en balansgång"

Fototapet "Charlie Chaplin - en balansgång" i kategorin Street art hemma hos dig? Släpp loss och dekorera fritt med våra moderna tapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller matsal. fototapet "Charlie Chaplin - en balansgång" finns i olika storlekar - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Charlie Chaplin - en balansgång" huvudfärgen Grå, och dekorativa motiv:

Fototapet "Charlie Chaplin - en balansgång" och fler fototapeter i kategorin Street art tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt perfekt kvalitet. Trycket på tapeten "Charlie Chaplin - en balansgång" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "Charlie Chaplin - en balansgång" rummet där de små tillbringar mycket tid.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte