inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2022.12.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Eiffeltornet och röd bil Nr 59864

Fototapet Eiffeltornet och röd bil Nr 59864

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Eiffeltornet och röd bil"

Fototapet "Eiffeltornet och röd bil" i kategorin Paris hemma ? Släpp loss och dekorera fritt med våra dekorativa fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller hall . fototapet "Eiffeltornet och röd bil" finns i olika storlekar - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Eiffeltornet och röd bil" huvudfärgen Svartvitt, och dekorativa motiv:

Fototapet "Eiffeltornet och röd bil" och fler fototapeter i kategorin Paris tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt perfekt kvalitet. Trycket på tapeten "Eiffeltornet och röd bil" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder är 100% säker och hälsosam . Därför kan du tryggt tillämpa "Eiffeltornet och röd bil"på väggarna i sovrummet eller vardagsrummet .

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte