inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet USA, New York: svart och vitt Nr 61532

Fototapet USA, New York: svart och vitt Nr 61532

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "USA, New York: svart och vitt"

Är Fototapet "USA, New York: svart och vitt" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"USA, New York: svart och vitt" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "USA, New York: svart och vitt" ifrån kategorin New York (Huvudfärg: Svartvitt) ärknutna till följande motiv: arkitektur, urban, stad, New York, USA oraz fototapeter. Fototapet "USA, New York: svart och vitt" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "USA, New York: svart och vitt" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "USA, New York: svart och vitt" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter arkitektur Fototapeter stad
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte