inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet NYC Time Zone Nr 61555

Fototapet NYC Time Zone Nr 61555

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "NYC Time Zone"

Är Fototapet "NYC Time Zone" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"NYC Time Zone" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "NYC Time Zone" ifrån kategorin New York (Huvudfärg: Grå) ärknutna till följande motiv: arkitektur, urban, stad, New York, skyskrapor, fönstervy oraz fototapeter. Fototapet "NYC Time Zone" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "NYC Time Zone" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "NYC Time Zone" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter new York
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte