inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Gold reflections - NYC Nr 61523

Fototapet Gold reflections - NYC Nr 61523

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Gold reflections - NYC"

Unika tapet "Gold reflections - NYC" i kategorin New York är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Gold reflections - NYC" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Gold reflections - NYC" är: arkitektur, urban, stad, New York, USA oraz fototapeter.

Fototapet "Gold reflections - NYC" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Gold reflections - NYC" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Gold reflections - NYC" är Marinblå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Gold reflections - NYC" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Gold reflections - NYC" och andra tapeter ifrån kategorin New York samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Gold reflections - NYC" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte