inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Stadsbyggnadskonst av Chicago Nr 97262

Fototapet Stadsbyggnadskonst av Chicago Nr 97262

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Stadsbyggnadskonst av Chicago"

Dekorativa tapet "Stadsbyggnadskonst av Chicago" i kategorin Chicago är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Stadsbyggnadskonst av Chicago" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stadsbyggnadskonst av Chicago" är: arkitektur, urban, stad, USA, Chicago oraz fototapeter.

Fototapet "Stadsbyggnadskonst av Chicago" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Stadsbyggnadskonst av Chicago" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Stadsbyggnadskonst av Chicago" är Vit. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Stadsbyggnadskonst av Chicago" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Stadsbyggnadskonst av Chicago" och andra tapeter ifrån kategorin Chicago samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Stadsbyggnadskonst av Chicago" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter arkitektur Fototapeter stad Fototapeter broar
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte