bimago

-30% på fototapeter Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Fototapeter Urban stil till alla rum, kök och badrum

Unika fototapeter Urban stil på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Urban stil kan du upptäcka inovativa dekorationer för vägg. Tack vare ett stort urval av fototapeter Urban stil kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Urban stil erbjuder ett unikt tema som är vackert och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Urban stil för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av fototapeter Urban stil finner du väggdekorer för husväggar som är varierande med avseende på stil, färg och storlek. Urban stil är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar fototapeter Urban stil med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett stort utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Stad & Arkitektur, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Urban stil för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Urban stil hittar du flera produkter som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten Urban stil så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgfull och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Stad & Arkitektur hittar du en månfald av idéer om hur du kan förnya hela din atmosfär. Moderna tapeter Urban stil fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Urban stil är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för de andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Urban stil. Dekorationer för vägg i kollektionen Urban stil låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Urban stil – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Urban stil är originella dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Urban stil, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Urban stil tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Urban stil eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Urban stil är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Urban stil är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Urban stil kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Stad & Arkitektur.

Fototapeter i kategorin Urban stil och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 förslag på fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den bästa fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Urban stil representerar endast en bråkdel av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vårt Online-galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Urban stil och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Urban stil, ska du besöka våra övriga inspirationer bland många produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Stad & Arkitektur är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.