inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.08.22 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Toscana till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Window to Tuscany
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Tuscan Nooks and Crannies
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Tuscany - Italy
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet The Alley in Spello (Italy)
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Colourful Street in Tuscany
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Morning in the countryside
från
340,56 kr
523,98 kr
Det är omöjligt att inte bli förälskad i Italiens vackraste region! Toscana förknippas med mjuka kullar som badar i varmt solsken, medeltida byar, små vingårdar, cypresser som täcker horisonten och eviga semestrar. Vill du njuta av de magiska landskapen och sommarens aura varje dag? Välj fototapeter med Toscana med utsikt direkt från Toscana av bimago! San Gimignano, Volterra, Siena, Florens - dessa är riktiga pärlor på Italiens karta, låt dem besöka ditt hem. Bimago tapeter är en garanti för högsta kvalitet!

Unika fototapeter Toskana på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Toskana upptäcker du häpnadsväckande dekorationer för barnrum. Tack vare ett varierande utbud av moderna tapeter Toskana kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Toskana erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Toskana för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av tapeter Toskana finner du väggdekorer för väggar som är unika med avseende på stil, färg och dimensioner. Toskana är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Toskana med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett stort utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Stad & Arkitektur, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Toskana för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Toskana hittar du flera dekorer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten Toskana så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Stad & Arkitektur hittar du ett hav av idéer om hur du kan inreda hela ditt hem. Moderna tapeter Toskana passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Toskana är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för de andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Toskana. Dekorationer för vägg i kollektionen Toskana låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Toskana – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Toskana är originella väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De moderna och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Toskana, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Toskana tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Toskana eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Toskana är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Toskana är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Toskana kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Stad & Arkitektur.

Fototapeter i kategorin Toskana och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 motiv på fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den perfekta fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Toskana representerar enbart en bråkdel av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Toskana och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Toskana, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland många produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Stad & Arkitektur är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.