tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Välkommen till Sydney!, Nr 59939

Fototapet Välkommen till Sydney!, Nr 59939

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Välkommen till Sydney!"

Trendiga tapet "Välkommen till Sydney!" i kategorin Sydney är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Välkommen till Sydney!" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Välkommen till Sydney!" är: arkitektur, urban, stad, panorama, Sydney, Australien, operahuset i Sydney oraz fototapeter.

Fototapet "Välkommen till Sydney!" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Välkommen till Sydney!" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Välkommen till Sydney!" är Blå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Välkommen till Sydney!" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Välkommen till Sydney!" och andra tapeter ifrån kategorin Sydney samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Välkommen till Sydney!" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.