Fototapet Träd - höst tunnel, Nr 59749

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms + fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Träd - höst tunnel"

Modern tapet "Träd - höst tunnel" i kategorin San Francisco är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Träd - höst tunnel" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Träd - höst tunnel" är: arkitektur, urban, stad, skyskrapor, USA, San Francisco oraz fototapeter.

Fototapet "Träd - höst tunnel" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Träd - höst tunnel" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Träd - höst tunnel" är Grå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Träd - höst tunnel" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Träd - höst tunnel" och andra tapeter ifrån kategorin San Francisco samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Träd - höst tunnel" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.