tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.21 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Golden Gate-bron på natten, Nr 97222

Fototapet Golden Gate-bron på natten, Nr 97222

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Golden Gate-bron på natten"

Är Fototapet "Golden Gate-bron på natten" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Golden Gate-bron på natten" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Golden Gate-bron på natten" ifrån kategorin San Francisco (Huvudfärg: Marinblå) ärknutna till följande motiv: arkitektur, urban, stad, USA, natt, bro, San Francisco oraz fototapeter. Fototapet "Golden Gate-bron på natten" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Golden Gate-bron på natten" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det busenkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Golden Gate-bron på natten" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).