tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Fototapet Seine and Eiffel Tower, Nr 59882

Fototapet Seine and Eiffel Tower, Nr 59882

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Seine and Eiffel Tower"

Unika tapet "Seine and Eiffel Tower" i kategorin Paris är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Seine and Eiffel Tower" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Seine and Eiffel Tower" är: arkitektur, svartvitt, urban, stad, flod, Paris, Frankrike, Eiffeltornet oraz fototapeter.

Fototapet "Seine and Eiffel Tower" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Seine and Eiffel Tower" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Seine and Eiffel Tower" är Svartvitt. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Seine and Eiffel Tower" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Seine and Eiffel Tower" och andra tapeter ifrån kategorin Paris samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Seine and Eiffel Tower" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.