BLACK DAYS upp till -70% rabatt Erbjudandet gäller till 2020.11.30 Visa

Fototapet Power of Paris, Nr 59866

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Fototapet "Power of Paris"

Fototapet "Power of Paris" och andra fleece fototapeter i kategorin Paris som passar alla interiörer. Används oftast som dekoration dekoration i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och mönsterna [product color] på tapet i fleece "Power of Paris" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: [product tags].

Alla tapeter tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Power of Paris" på väggen på väggen? installationsinstruktion och få reda på hur man gör det steg för steg.

[Product-prefix-title] "Power of Paris" är ett mönster som skapats av designexperter av Bimagos designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstora den. Kanske gillar du vill se andra många andra trendiga fototapeter i kategorin Paris? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik {samling tapeter | olika tapeter från bimago bimago i galleriet.