tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.28 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Fototapet Parisian s sketchbook, Nr 59903

Fototapet Parisian s sketchbook, Nr 59903

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Parisian s sketchbook"

Fototapet "Parisian s sketchbook" och andra fototapeter i kategorin Paris som passar alla interiörer. Används oftast som dekoration dekoration i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och mönsterna [product color] på fototapeten "Parisian s sketchbook" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: [product tags].

Alla tapeter tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Parisian s sketchbook" på väggen på väggen? installationsinstruktion och få reda på hur man gör det steg för steg.

[Product-prefix-title] "Parisian s sketchbook" är ett mönster som skapats av designexperter av Bimagos designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstärka den. Kanske gillar du vill se andra många andra trendiga moderna tapeter i kategorin Paris? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik {samling tapeter | olika tapeter från bimago bimago i galleriet.