tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Parisian fontän, Nr 59871

Fototapet Parisian fontän, Nr 59871

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Parisian fontän"

Dekorativa tapet "Parisian fontän" i kategorin Paris är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Parisian fontän" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Parisian fontän" är: arkitektur, urban, stad, Paris, bilar, Frankrike oraz fototapeter.

Fototapet "Parisian fontän" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Parisian fontän" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Parisian fontän" är Sepia. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Parisian fontän" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Parisian fontän" och andra tapeter ifrån kategorin Paris samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Parisian fontän" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.