tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Paris: black and white photography, Nr 59902

Fototapet Paris: black and white photography, Nr 59902

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Paris: black and white photography"

Unika tapet "Paris: black and white photography" i kategorin Paris är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Paris: black and white photography" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Paris: black and white photography" är: arkitektur, urban, stad, Paris, Eiffeltornet oraz fototapeter.

Fototapet "Paris: black and white photography" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Paris: black and white photography" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Paris: black and white photography" är Svartvitt. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Paris: black and white photography" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Paris: black and white photography" och andra tapeter ifrån kategorin Paris samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Paris: black and white photography" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.