tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Fototapet Good bye Paris!, Nr 59895

Fototapet Good bye Paris!, Nr 59895

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Good bye Paris!"

Modern tapet "Good bye Paris!" i kategorin Paris är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Good bye Paris!" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Good bye Paris!" är: arkitektur, urban, stad, Paris, Frankrike oraz fototapeter.

Fototapet "Good bye Paris!" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Good bye Paris!" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Good bye Paris!" är Krämvit. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Good bye Paris!" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Good bye Paris!" och andra tapeter ifrån kategorin Paris samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Good bye Paris!" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.