inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022/05/30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet En promenad genom Paris gator Nr 59857

Fototapet En promenad genom Paris gator Nr 59857

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "En promenad genom Paris gator"

Dekorativa tapet "En promenad genom Paris gator" i kategorin Paris är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "En promenad genom Paris gator" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "En promenad genom Paris gator" är: arkitektur, svartvitt, urban, stad, Frankrike oraz fototapeter.

Fototapet "En promenad genom Paris gator" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "En promenad genom Paris gator" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "En promenad genom Paris gator" är Svartvitt. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "En promenad genom Paris gator" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "En promenad genom Paris gator" och andra tapeter ifrån kategorin Paris samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "En promenad genom Paris gator" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter urban stil
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte