tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet En promenad genom Paris gator, Nr 59857

Fototapet En promenad genom Paris gator, Nr 59857

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "En promenad genom Paris gator"

Dekorativa tapet "En promenad genom Paris gator" i kategorin Paris är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "En promenad genom Paris gator" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "En promenad genom Paris gator" är: arkitektur, svartvitt, urban, stad, Frankrike oraz fototapeter.

Fototapet "En promenad genom Paris gator" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "En promenad genom Paris gator" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "En promenad genom Paris gator" är Svartvitt. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "En promenad genom Paris gator" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "En promenad genom Paris gator" och andra tapeter ifrån kategorin Paris samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "En promenad genom Paris gator" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.