tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på fototapeter till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Bonjour Paris, Nr 59867

Fototapet Bonjour Paris, Nr 59867

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Bonjour Paris"

Fototapet "Bonjour Paris" och andra fototapeter i kategorin Paris som passar alla interiörer. Används oftast som dekoration i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och motiven [product color] på fleecetapeten "Bonjour Paris" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: [product tags].

Alla moderna tapeter tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Bonjour Paris" på väggen på väggen? Se vår instruktionsvideo och få reda på hur man gör det steg för steg.

[Product-prefix-title] "Bonjour Paris" är ett mönster som skapats av designexperter av våra designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstärka den. Kanske gillar du vill se andra många andra trendiga moderna tapeter i kategorin Paris? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik {samling tapeter | olika tapeter från bimago bimago i galleriet.