tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på fototapeter till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Alexander III Bridge, Paris, Nr 59937

Fototapet Alexander III Bridge, Paris, Nr 59937

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Alexander III Bridge, Paris"

Dekorativa tapet "Alexander III Bridge, Paris" i kategorin Paris är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Alexander III Bridge, Paris" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Alexander III Bridge, Paris" är: arkitektur, urban, stad, bro, Paris, Frankrike oraz fototapeter.

Fototapet "Alexander III Bridge, Paris" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Alexander III Bridge, Paris" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Alexander III Bridge, Paris" är Sepia. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Alexander III Bridge, Paris" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Alexander III Bridge, Paris" och andra tapeter ifrån kategorin Paris samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Alexander III Bridge, Paris" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.