tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.21 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Rusningstid - NY, Nr 59773

Fototapet Rusningstid - NY, Nr 59773

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Rusningstid - NY"

Fototapet "Rusningstid - NY" och andra fleece fototapeter i kategorin New York som passar alla interiörer. Används oftast som dekoration i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och motiven [product color] på fototapeten "Rusningstid - NY" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: [product tags].

Alla tapeter tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Rusningstid - NY" på väggen på väggen? våra råd om hur du installerar och få reda på hur man gör det steg för steg.

[Product-prefix-title] "Rusningstid - NY" är ett mönster som skapats av designexperter av våra designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstärka den. Kanske gillar du vill se andra många andra trendiga tapeter i kategorin New York? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik {samling tapeter | olika tapeter från bimago i bimago-butiken i galleriet.