-35% på posters Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Colorsof NYC, Nr 59775

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Colorsof NYC"

Trendiga tapet "Colorsof NYC" i kategorin New York är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Colorsof NYC" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Colorsof NYC" är: arkitektur, urban, stad, New York, collage oraz fototapeter.

Fototapet "Colorsof NYC" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Colorsof NYC" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Colorsof NYC" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Colorsof NYC" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Colorsof NYC" och andra tapeter ifrån kategorin New York samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Colorsof NYC" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.