-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Brooklyn Bridge, Nr 106609

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Fototapet "Brooklyn Bridge"

Fototapet "Brooklyn Bridge" och andra fleece fototapeter i kategorin New York som passar alla interiörer. Används oftast som dekoration dekoration i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och motiven [product color] på tapet i fleece "Brooklyn Bridge" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: [product tags].

Alla dekorativa tapeter bimago tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Brooklyn Bridge" på väggen på väggen? Se vår instruktionsvideo och få reda på hur man gör det steg för steg.

[Product-prefix-title] "Brooklyn Bridge" är ett mönster som skapats av designexperter av Bimagos designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstärka den. Kanske gillar du vill se andra många andra trendiga fototapeter i kategorin New York? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik {samling tapeter | olika tapeter från bimago i bimago-butiken i galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter vardagsrum