-27% på canvastavlor [Erbjudandet gäller till 2020.07.13] upptäck

Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Fototapeter New York - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

150 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Fototapet Sunny Metropolis

Fototapet "Sunny Metropolis"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet NYC

Fototapet "NYC"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Manhattan View

Fototapet "Manhattan View"

Pris från: 599,04 kr
Tryck på canvas Brooklyn Bridge

Fototapet "Brooklyn Bridge"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Urban living

Fototapet "Urban living"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Sleepy New York

Fototapet "Sleepy New York"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Rush Hour - NY

Fototapet "Rush Hour - NY"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet New York signposts

Fototapet "New York signposts"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Unusual View

Fototapet "Unusual View"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet NY: Morning City

Fototapet "NY: Morning City "

Pris från: 599,04 kr
Fototapet NYC: Night City

Fototapet "NYC: Night City"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Skyward Corridor

Fototapet "Skyward Corridor"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Hidden City

Fototapet "Hidden City"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Light of New York

Fototapet "Light of New York"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Mood of New York

Fototapet "Mood of New York"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet Painted New York

Fototapet "Painted New York"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Cold city

Fototapet "Cold city"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet American wealth

Fototapet "American wealth"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Luminous path

Fototapet "Luminous path"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor American violet

Fototapet "American violet"

Pris från: 498,96 kr
Väggdekor New York nattliv

Fototapet "New York nattliv"

Pris från: 599,04 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Unika fototapeter New York på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet New York hittar du vackra dekorationer för vägg. Tack vare ett brett sortiment av tapeter New York kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen New York erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven New York för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av vacker tapet New York finner du väggdekorer för väggar som är unika med avseende på stil, färg och storlek. New York är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar fototapeter New York med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett stort utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Stad & Arkitektur, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet New York för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapet New York hittar du en mångfald av dekorationer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten New York så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Stad & Arkitektur hittar du stort utbud av idéer om hur du kan förnya hela din atmosfär. Moderna tapeter New York passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter New York är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men även för alla andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter New York. Dekorationer för vägg i kollektionen New York låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter New York – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin New York är originella dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter New York, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin New York tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin New York eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin New York är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin New York är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter New York kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Stad & Arkitektur.

Fototapeter i kategorin New York och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 motiv på cafototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den perfekta fototapetern för ditt hem. Kollektionen New York representerar endast en bråkdel av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen New York och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter New York, missa inte tillfället att upptäcka övriga produkter bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Stad & Arkitektur är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavla och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.