inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022/05/30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Röd buss och telefonkiosk i London Nr 59934

Fototapet Röd buss och telefonkiosk i London Nr 59934

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Röd buss och telefonkiosk i London"

Tapet "Röd buss och telefonkiosk i London" i kategorin London är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Röd buss och telefonkiosk i London" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Röd buss och telefonkiosk i London" är: arkitektur, urban, stad, London, Storbritannien oraz fototapeter.

Fototapet "Röd buss och telefonkiosk i London" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Röd buss och telefonkiosk i London" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Röd buss och telefonkiosk i London" är Svartvitt. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Röd buss och telefonkiosk i London" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Röd buss och telefonkiosk i London" och andra vackra tapeter ifrån kategorin London samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Röd buss och telefonkiosk i London" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte