tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Big Ben i kväll, London, Nr 59930

Fototapet Big Ben i kväll, London, Nr 59930

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Big Ben i kväll, London"

Dekorativa tapet "Big Ben i kväll, London" i kategorin London är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Big Ben i kväll, London" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Big Ben i kväll, London" är: arkitektur, urban, stad, London, Storbritannien, Big Ben oraz fototapeter.

Fototapet "Big Ben i kväll, London" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Big Ben i kväll, London" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Big Ben i kväll, London" är Grå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Big Ben i kväll, London" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Big Ben i kväll, London" och andra tapeter ifrån kategorin London samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Big Ben i kväll, London" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.