-40% på fototapeter [Erbjudandet gäller till 2020.07.15 ] upptäck

Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Fototapeter London - Perfekt för ditt kök, vardagsrum och sovrum

20 produkter tillgängliga i denna kategori

Fototapet Tower Bridge

Fototapet "Tower Bridge"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor Streets of London

Fototapet "Streets of London"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor London, London...

Fototapet "London, London..."

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor London, London... (svart och vitt)

Fototapet "London, London... (svart och vitt)"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor Röd telefonkiosk, Londyn

Fototapet "Röd telefonkiosk, Londyn"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor Ballon flygning över Tower Bridge

Fototapet "Ballon flygning över Tower Bridge"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Tower Bridge i gryningen

Fototapet "Tower Bridge i gryningen"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Victorian Tower Bridge

Fototapet "Victorian Tower Bridge"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggtapet London Collage

Fototapet "London Collage"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet London

Fototapet "London"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Streets of London

Fototapet "Streets of London"

Pris från: 498,96 kr 299,34 kr
Väggdekor Min London ...

Fototapet "Min London ..."

Pris från: 498,96 kr 299,34 kr
Fototapet Symbols of London

Fototapet "Symbols of London"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet London symbols

Fototapet "London symbols"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet City View - London

Fototapet "City View - London"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor På Themsen

Fototapet "På Themsen"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor Big Ben i kväll, London

Fototapet "Big Ben i kväll, London"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr

Unika fototapeter London på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter London finner du kreativa dekorationer för vägg. Tack vare ett stort sortiment av tapeter London kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen London erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven London för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av tapeter London finner du väggdekorer för husväggar som är moderna med avseende på stil, färg och dimensioner. London är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter London med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett stort utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Stad & Arkitektur, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet London för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter London kan du upptäcka en mångfald av dekorationer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt vardagsrum. Oavsett var du placerar fototapeten London så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Stad & Arkitektur hittar du många idéer om hur du kan förnya hela din atmosfär. Moderna tapeter London fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter London är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men också för de andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter London. Dekorationer för vägg i kollektionen London låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter London – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin London är intressanta dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter London, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin London tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så döljer materialet utmärkt ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin London eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin London är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin London är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter London kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Stad & Arkitektur.

Fototapeter i kategorin London och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 produkter på cafototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för din lägenhet. Kollektionen London representerar enbart en bråkdel av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen London och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter London, ska du besöka våra övriga produkter bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Stad & Arkitektur är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.