tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.28 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Fototapet Wieliczka, Nr 60200

Fototapet Wieliczka, Nr 60200

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Wieliczka"

Tapet "Wieliczka" i kategorin Arkitektur är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Wieliczka" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wieliczka" är: arkitektur, urban, stad, trä, Polen oraz fototapeter.

Fototapet "Wieliczka" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Wieliczka" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Wieliczka" är Koppar. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Wieliczka" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Wieliczka" och andra tapeter ifrån kategorin Arkitektur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Wieliczka" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.