BLACK DAYS upp till -70% rabatt Erbjudandet gäller till 2020.11.30 Visa

Fototapet Lights direction, Nr 60197

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Lights direction"

Trendiga tapet "Lights direction" i kategorin Arkitektur är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Lights direction" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Lights direction" är: arkitektur, urban, stad, ljus, natt, bro, Manhattan oraz fototapeter.

Fototapet "Lights direction" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Lights direction" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Lights direction" är Lila. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Lights direction" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Lights direction" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Arkitektur samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Lights direction" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.