Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Fototapeter Arkitektur - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

47 produkter tillgängliga i denna kategori

Fototapet Preah Khan

Fototapet "Preah Khan"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Luxury Interiors

Fototapet "Luxury Interiors"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Summer Residence

Fototapet "Summer Residence"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Temple of Silence

Fototapet "Temple of Silence"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet White Temple

Fototapet "White Temple"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Spiderweb of roads

Fototapet "Spiderweb of roads"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Time Spell

Fototapet "Time Spell"

Pris från: 498,96 kr
Fototapet White City

Fototapet "White City"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Old Temple

Fototapet "Old Temple"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Bridge of the Sun

Fototapet "Bridge of the Sun"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Lunar Passage

Fototapet "Lunar Passage"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Sunny Promenade

Fototapet "Sunny Promenade"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet White Construction

Fototapet "White Construction"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Royal Splendor

Fototapet "Royal Splendor"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Wooden Bridge

Fototapet "Wooden Bridge"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet  Reach for the Sky

Fototapet " Reach for the Sky"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Bridge

Fototapet "Bridge"

Pris från: 699,03 kr
Fototapet Wieliczka

Fototapet "Wieliczka"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet Mountain monastery

Fototapet "Mountain monastery"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Lights direction

Fototapet "Lights direction"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Castles

Fototapet "Castles"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet Greek God

Fototapet "Greek God"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet Fyr trappa

Fototapet "Fyr trappa"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Grekisk collage

Fototapet "Grekisk collage"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet The world ...

Fototapet "The world ..."

Pris från: 599,04 kr

Unika fototapeter Arkitektur på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter Arkitektur kan du upptäcka inovativa dekorationer för sovrum. Tack vare ett stort urval av fototapeter Arkitektur kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Arkitektur erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Arkitektur för att skapa unika tapeter. I vår kollektion av vacker tapet Arkitektur finner du väggdekorer för väggar som är moderna med avseende på stil, färg och dimensioner. Arkitektur är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Arkitektur med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Stad & Arkitektur, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Arkitektur för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter Arkitektur kan du upptäcka en mångfald av dekorationer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt vardagsrum. Oavsett var du placerar fototapeterna Arkitektur så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Stad & Arkitektur hittar du stort utbud av idéer om hur du kan inreda hela din hemmiljö. Moderna tapeter Arkitektur fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Arkitektur är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Arkitektur. Dekorationer för väggar i kollektionen Arkitektur låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Arkitektur – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Arkitektur är intressanta dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De moderna och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Arkitektur, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Arkitektur tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så döljer materialet utmärkt små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Arkitektur eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Arkitektur är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Arkitektur är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Arkitektur kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Stad & Arkitektur.

Fototapeter i kategorin Arkitektur och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 motiv på moderna fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den optimala fototapetern för ditt hus. Kollektionen Arkitektur representerar enbart en liten av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Arkitektur och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Arkitektur, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Stad & Arkitektur är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.