tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Popkonst tapeter

Vill du göra din hemmiljö modern men med en retro touch? Vi har rätt lösning för dig - popkonst tapeter. Att introducera pop art tapeter som färgglada element och tecknade ritningar kommer att locka mycket uppmärksamhet på din vägg precis som i ett konstgalleri.

Visa mer Visa mindre

En vägg med karaktär

Välj bland vårt stora urval av tapeter för pop-art för att ge ditt rum mera liv. Våra tapeter är ett ljust och djärvt tillskott till alla rum. De kan därför användas för att dekorera alla typer av miljöer. Detta inkluderar sovrum, matsalar, kök, badrum, kontor, butiker och restauranger. De starkt djärva och livfulla färgerna kontrasterar fantastiskt för att skapa en vägg med den rätta "wow"-faktorn! Det är en tapet som garanterat kommer uppmärksammasn och samtidigt injicera matta väggar med väl behövande färg. Det passar också alla andra färgscheman eller designförhållanden du kan ha. Framför allt rekommenderar vi att du kombinerar den med vita eller grundläggande färger: röd, blå och gul.

En explosion av färger

För möbler är dessa tapeter perfekta att komplettera både retro, moderna och minimalistiska möbler. Möbler och andra tillbehörsfärger kan vara allt ifrån neutrala till mer markerade och livliga. Dekorera gärna med små geometriska växter och färgglada lampor. För dem som vill och vågar föreslår vi att pryda rummet med industriella och geometriska mönster. Matcha dem med minimalistiska eller vintage möbler. Den här retrostiltapeten kommer att ge en riktig injektion av karaktär till ditt rum med minimal ansträngning. Vi rekommenderar det som ett tillskott till dem som älskar "den gamla goda tiden", men också vill ha ett trendigt utrymme.