inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.03.23 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Bathed in Gold Nr 129853

Fototapet Bathed in Gold Nr 129853

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Bathed in Gold"

Fototapet "Bathed in Gold" i kategorin Personligheter hemma hos dig? Släpp loss och dekorera fritt med våra fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller entré . modern tapet "Bathed in Gold" finns i olika storlekar - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Bathed in Gold" huvudfärgen Svart, och dekorativa motiv:

Fototapet "Bathed in Gold" och fler fototapeter i kategorin Personligheter tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt kvalitet. Trycket på tapeten "Bathed in Gold" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "Bathed in Gold" rummet där de små tillbringar mycket tid.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter kvinnor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte